două transferuri noi pentru echipa de fete a fc hermannstadt

Echipa feminină de fotbal FC Hermannstadt a anunțat primele două transferuri, înainte de debutul în Superligă, programat sâmbătă, la Cisnădie, cu Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Fetele de la FC Hermannstadt se pregătesc intens pentru meciul din prima etapă a Superligii, urmând să joace sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, la Cisnădie, cu Csikszereda.
Înainte de debutul în Superliga, clubul a perfectat două transferuri, Daria Muntean și Antonia Stanea. Daria (19 ani) evoluează ca mijlocaș și este acum definitiv jucătoarea clubului sibian, după ce sezonul trecut a fost împrumutată de la Olimpia Cluj, dar a jucat puțin după ce a suferit o accidentare.
”Mă bucur foarte mult că s-a realizat procedura de a mă întoarce la Sibiu, dar de data aceasta sub formă de transfer definitiv. Sunt fericită că m-am alăturat echipei și sunt convinsă că vom atinge împreună toate obiectivele propuse anul acesta în Superliga feminină” a anunțat Daria.

 

Junioara Antonia Stanea (16 ani) joacă ca atacant și vine cu golurile de la Kids Tâmpa Brașov. ”Transferul acesta reprezintă o oportunitate excelentă pentru mine de a crește profesional și de a aduce noi perspective echipei. Sunt foarte fericită să fac parte din această echipă” a declarat Stanea pentru Ora de Sibiu.
Antrenorul Budică: ”Vor aduce un plus la echipă”
Antrenorul Octavian Budică este convins că Daria și Antonia vor aduce un plus pentru echipa sibiană. ”Ne bucurăm că am putut să o aducem înapoi pe Daria, de data asta sub formă de transfer definitiv. Este un plus pentru echipă și le mulțumim celor de la Olimpia Cluj pentru că au făcut posibil acest transfer. De asemenea, ne bucură transferul Antoniei Stanea, o tânără de perspectivă, talentată, care își va lăsa amprenta asupra jocului nostru și va aduce un plus. Pe această cale țin să le mulțumesc și celor de la Kids Tâmpa Brașov pentru că au făcut posibil acest transfer” a spus Octavian Budică. Tânărul tehnician va colabora pe banca tehnică a echipei cu Dan Călinescu, fost jucător la Șoimii Sibiu.
două transferuri noi pentru echipa de fete a fc hermannstadt
Cum se cunoaște, echipa pregătită de Octavian Budică a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Seria B din Liga 2. În această vară, după retragerile din primul eșalon al echipelor Banat Girls și Poli Timișoara, Academia de Fotbal Măgura (care a evoluat sub denumirea de FC Hermannstadt) a fost invitată de Federație în Superliga. 
Meciul de debut al echipei FC Hermannstadt în Superliga feminină, sâmbătă, cu Csikszereda poate fi urmărit video pe platforma Federației Române de Fotbal, FRF.tv. 
Csikszereda Miercurea Ciuc s-a clasat pe locul 3 în play-off-ul sezonului trecut în Superliga și a jucat finala Cupei României. 

 

 

Ultima oră