update - scandal pe strada cărămidăriei din sibiu. un locatar s-a luat la bătaie cu polițiștii și vecinii după ce și-a agresat și soția (video)

Scandal mare marți seară pe strada Cărămidăriei din zona cartierului Țiglari. Un bărbat s-a luat la harță cu vecinii după ce în prealabil se pare că și-a bătut soția.

UPDATE – Bărbat încătușat de polițiști

La locul incidentului, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 61 de ani se manifesta agresiv verbal față de vecinul său. De asemenea, în conflict ar fi intervenit și soția bărbatului, în vârstă de 57 de ani, aceasta încercând să împiedice polițiștii să efectueze verificări pentru stabilirea situației de fapt.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incident violent a avut loc marți seară pe strada Cărămidăriei. Un locuitor din zonă a sunat la poliție pentru a reclama comportamentul agresiv al unui vecin.

Poliția a intervenit rapid, însă bărbatul a reacționat agresiv, atacând forțele de ordine.

În imaginile video primite de Ora de Sibiu, se observă cum acesta lovește un polițist cu piciorul în față. Oamenii legii l-au reținut după ce acesta își agresase anterior și soția.
Se pare că bărbatul nu era băut în momentul incidentului și s-a luptat nu doar cu poliția, ci și cu mai mulți vecini.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs acest conflict.

Știre în curs de actualizare!

Ultima oră