prețuri mari la bilete pentru meciul fc hermannstadt - fcsb. cel mai ieftin este 50 de lei

FC Hermannstadt a pus la vânzare online biletele pentru cel mai interesant meci al anului, cel cu campioana FCSB, programat duminică, 25 august, de la ora 22.00. 

Meciul anului pentru FC Hermannstadt, cel cu FCSB este programat duminică, 25 august, pe noua arenă din Sibiu. Cum era de așteptat pentru acest eveniment fotbalistic, conducerea clubului FC Hermannstadt a mărit considerabil prețurile biletelor. Sibiu și FCSB sunt vecine de clasament și ocupă locurile 14, respectiv 13, ambele cu câte doar 5 puncte.

Cele mai ieftine bilete la partida FC Hermannstadt – FCSB sunt la peluză, la prețul de 50 lei. Tichetele la Tribuna 2 costă 90 de lei, iar cele de la Tribuna 1 costă 1000 lei.  Biletele se găsesc pe siteul Bilete.ro, accesând acest link.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro. Copiii cu vârsta sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Începând de vineri, biletele vor fi disponibile și la casa de bilete a Stadionului Municipal Sibiu.

Program casa de bilete:
– vineri – 23 august – 16:00-20:00
– sâmbătă – 24 august – 16:00-20:00
– duminică – 25 august – 18:30 – 22:30.

Ultima oră