pnrr: stația de epurare a apei uzate mohu va produce energie electrică din surse regenerabile
pnrr: stația de epurare a apei uzate mohu va produce energie electrică din surse regenerabile

COMUNICAT DE PRESĂ 

 Sibiu, 20.08.2024 

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

În data de 19.08.2024 a fost semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări cu numărul 135 pentru “Capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară la Stația de Epurare a apei (SEAU) Sibiu, Mohu”, între APĂ CANAL SIBIU SA, în calitate de beneficiar și Asocierea URBIOLED S.R.L. – URBIO DOWNSTREAM S.R.L., reprezentată de liderul de asociere S.C. URBIOLED SRL, în calitate de antreprenor.

Durata de execuție a contractului este de 6 luni (din care 2 luni pentru proiectare) de la data emiterii Ordinului Administrativ de Începere.

Valoarea totală a contractului este de 4.197.050 Lei (fără TVA).

Obiectivul general al contractului constă în proiectarea și execuția panourilor fotovoltaice pentru producerea energiei din surse regenerabile la nivelul Stației de Epurare Sibiu – Mohu, după cum urmează: prelucrarea terenului, înființarea căilor și drumurilor de acces, montarea structurii metalice, montarea a 1064 panouri fotovoltaice cu puterea instalată de 691,6 W pe structura metalică, montarea a trei invertoare trifazate cu puteri instalate de 200 kW, pozare și conectarea cablurilor de la panourile fotovoltaice la invertoare prin intermediul tablourilor electrice, racordarea centralei electrice fotovoltaice la stația de 20 Kv, montare priză de pământ, montare instalație paratrăsnet, montare instalație monitorizare, măsură și control, iluminat perimetral și instalație de supraveghere, teste și punere în funcțiune.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

pnrr: stația de epurare a apei uzate mohu va produce energie electrică din surse regenerabile

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                     https://www.facebook.com/PNRROficial/

Ultima oră