peste 1.700 de rezervări la baza sportivă din obor în primele 3 luni de la deschidere

Baza Sportivă Obor s-a deschis în urmă cu 3 luni, iar de atunci mii de sibieni au venit aici pentru a practica sporturile pentru care Primăria Sibiu a creat această infrastructură.

Terenurile de sport au fost rezervate de peste 1.700 de ori până acum. Cele mai căutate au fost cele două terenuri de tenis de câmp, pentru care s-au făcut în medie 7-8 rezervări pe zi, pentru fiecare. Terenul de baschet și volei a fost rezervat în medie de 6 ori pe zi, iar cel de minifotbal și handbal are o medie de 5 rezervări zilnice. 

peste 1.700 de rezervări la baza sportivă din obor în primele 3 luni de la deschidere

Toate terenurile sintetice – un teren multisport pentru baschet și volei, unul pentru minifotbal și handbal, 2 terenuri pentru tenis de câmp, 2 mese pentru tenis de masă – pot fi folosite în mod gratuit, în baza unei rezervări care se poate face aici: Rezervari Baza Obor Sibiu. Această platformă permite anularea rezervării în cazul în care nu mai puteți ajunge în data și la ora respectivă, astfel că, în aceste cazuri, sibienii sunt rugați să opereze aceste anulări pentru a lăsa locul liber celor care doresc să utilizeze terenurile. 

Singurul teren care se închiriază contra cost, cu 600 de lei pe oră pentru antrenament și 2.000 de lei pentru desfășurarea unui meci oficial, este cel de fotbal, dotat cu gazon natural. În această perioadă, pe acest teren a avut loc meciul oficial din Finala Cupei României, Liga a IV-a, organizată de Asociația Județeană de Fotbal. Aici au avut loc și antrenamente ale echipei AFC Hermannstadt și un antrenament al echipei CS Corvinul 1921 Hunedoara.

Regulamentul de utilizare a Bazei Sportive Obor este disponibil AICI , fiind recomandată citirea acestuia de către utilizatori. Baza Sportivă este deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00.

peste 1.700 de rezervări la baza sportivă din obor în primele 3 luni de la deschidere peste 1.700 de rezervări la baza sportivă din obor în primele 3 luni de la deschidere

Ultima oră