manager nou la cârma lui csu sibiu. echipa are și alt tehnician secund

Echipa de baschet CSU Sibiu se pregătește la Sala Transilvania, cu multe noutăți în staff și în lot. 

Jucătorii de la CSU au intrat în a doua săptămână de pregătire și fac antrenamente în sala de baschet, cât și pe pista de atletism a Stadionului Municipal. Clubul sibian a ținut strict secretă reunirea echipei și a anunțat reluarea pregătirilor la abia o săptămână.
La pregătire participă și mai mulți juniori crescuți la centrul de copii și juniori al CSU Sibiu și care vor avea șansa de a rămâne în lotul echipei pentru sezonul 2024/2025.
La mai bine de o săptămână de la reunirea echipei, CSU a dat publictății o postare în care anunță componența staff-ului: Tomas Rinkevicius (antrenor principal), Octavian Popa Calotă, Cătălin Vulc  (antrenori asistenți), Lukas Leskauskas (preparator fizic), Vlad Ristea (team-manager), Daniel Albu (doctor) și Sergiu Muntean (maseur).
manager nou la cârma lui csu sibiu. echipa are și alt tehnician secund
După ce secundul Mikel Ereno Martin a plecat în Spania, clubul sibian l-a înlocuit cu fostul jucător Octavian Popa Calotă (39 ani), care și-a încheiat recent cariera la CSM Tg. Jiu. Octavian Popa Calotă are două decenii de experiență la nivel de seniori, timp în care a jucat pentru BC CSU Sibiu, Farul Constanța, BCM U Pitești, SCM Timișoara, CSM Mediaș, Dinamo București și CSM Ploiești. Are cinci sezoane la Sibiu, în perioada 2002-2004 și 2013-2016.
manager nou la cârma lui csu sibiu. echipa are și alt tehnician secund
În postura de team-manager a fost promovat medicul Vlad Ristea, o mutare surprinzătoare. De asemenea, preparator fizic a fost adus lituanianul Lukas Leskauskas,  care vine de la Jonava.
Din staff-ul clubului nu mai face parte specialistul P.R. Gabriela Vișan, care a mers la Federația Română de Baschet.
CSU Sibiu a anunțat transferurle bosniacilor Mateo Colak și Filip Adamovic, românilor Anastasios Zetos și Bogdan Popa și americanului Alex Gross. Lotul va mai fi completat cu încă 2-3 jucători.
CSU va organiza la Sibiu un turneu internațional de pregătire, acesta fiind programat în 4-5 septembrie. Una dintre echipele vizitatoare va fi CS Vâlcea 1924. Clubul nu a anunțat nimic nici în privința jourilor de verificare.
manager nou la cârma lui csu sibiu. echipa are și alt tehnician secund

Ultima oră