înfrângere la constanța pentru fc hermannstadt după un meci cu cinci goluri și o ratare uriașă în prelungiri (video)
Foto: Sport Pictures

După un meci spectaculos, FC Hermannstadt a pierdut luni la Ovidiu, 2-3 cu Farul Constanța, în ultimul meci din etapa 6 a Superligii.

Sibienii nu aveau nicio victorie în cele șase deplasări cu Farul și nu au reușit să spargă gheața nici luni. Farul a început bine și a deschis rapid scorul, încă din minutul 7, când Rivaldinho a punctat acrobatic, după pasa decisivă de la G Iancu.

YouTube video

Condusă pe tabelă, FC Hermannstadt a ieșit la joc și a făcut o repriză bună, ratând ocazii mari de egalare. Ianis Stoica a șutat slab, în brațele lui Buzbuchi, dintr-o poziție bună. Apoi, tot el a trimis o „torpilă” , dar portarul ”marinarilor” a salvat cu greu. A fost o repriză foarte bună pentru trupa lui Măldărășanu, încheiată însă în dezavantaj.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

După pauză, au început să curgă golurile. Italianul Murgia a egalat în minutul 48 cu un gol splendid, șut la vinclu din 17 metri. FC Hermannstadt nu a știut însă să gestioneze rezultatul pozitiv.

Farul a avut replică și a revenit în avantaj în minutul 52, după reușita armeanului Grigoryan, care a vrut să centreze, dar a înscris. Apoi, după o fază lucrată de Grigoryan, brazilianul Rivaldinho înscrie cu capul în minutul 57 și se face 3-1.  Condusă la două goluri, echipa sibiană se stinge odată cu trecerea timpului. Antrenorul Măldărășanu încearcă să schimbe ceva, astfel își face și debutul Robert Popescu, jucător abia venit de la Voluntari.

înfrângere la constanța pentru fc hermannstadt după un meci cu cinci goluri și o ratare uriașă în prelungiri (video)
FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sibiul relansează partida în minutul 82, când Deaconu bate bine o lovitură liberă și Dr. Iancu înscrie cu umărul. A fost prima reușită a lui Dragoș Iancu după accidentarea care l-a ținut pe tușă a doua parte a sezonului trecut. ”Am făcut un joc bun, sunt foarte bucuros că în sfârșit am reușit să marchez, aveam un an de când nu o mai făcusem. Îmi dă multă încredere acest gol, este o descătușare, eram puțin supărat că nu îmi intra golul. Ne așteaptă un meci greu acasă cu FCSB, suntem încrezători că vom urca în clasament” a spus la final Dragoș Iancu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Neguț putea da lovitura în prelungiri, dar șutul său din voleu este deviat în corner de un apărător al gazdelor. S-a terminat 3-2 și Farul a părăsit ultimul loc.

De remarcat că atacantul sibienilor, Aurelian Chiţu a bifat meciul cu numărul 250 în Superligă, competiţie în care a debutat chiar la constănţeni, cu 12 ani în urmă.

”E timpul să ne refacem energia, avem o echipă bună, meci cu meci vom crește. Meciul cu FCSB va fi foarte greu, a pierdut etapa aceasta, trebuie să jucăm cu încredere și sperăm să câștigăm” a anunțat Alessandro Murgia.

FC Hermannstadt a căzut pe locul 14 în Superliga, cu doar 5 puncte acumultate în șase etape. Joacă însă din ce în ce mai bine și o așteaptă la Sibiu pe FCSB.

HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves – Murgia (D. Iancu 75), Ivanov, Biceanu (Deaconu 60) – Balaure (Neguț), Chițu, Ianis Stoica (R. Popescu 75). Antrenor: Marius Măldărășanu

înfrângere la constanța pentru fc hermannstadt după un meci cu cinci goluri și o ratare uriașă în prelungiri (video)

Ultima oră