cj sibiu va cumpăra o ambulanță de tip c. costă aproape 700.000 de lei

Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru achiziționarea unei ambulanțe de tip C cu tracțiune 4×2, pentru Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu, valoarea estimată a contractului este de 672.268,50 lei, fără TVA. 

Termenul limită de depunere al ofertelor este 12 septembrie 2024, ora 15, iar livrarea autospecialei se va face de către operatorul economic câștigător în maxim 8 luni de la semnarea contractului.  

Ambulanța va fi proiectată și echipată pentru acordarea primului ajutor medical calificat, a asistenței medicale de urgență prespitalicească, precum și pentru monitorizarea și transportul pacienților, fiind destinată intervenției medicale de urgență la cel mai înalt nivel. De asemenea, aceasta va fi livrată cu un set de cinci anvelope de vară și un set de cinci anvelope de iarnă.

Achiziția a fost prevăzută de către Consiliul Județean Sibiu în programul de investiții pentru anul 2024 și este realizată cu banii care revin în bugetul local al județului Sibiu din cotele defalcate din TVA.

Reamintim faptul că, în luna iulie a acestui an, Consiliul Județean Sibiu a achiziționat pentru Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu o ambulanță de tip B. Contractul a fost semnat cu producătorul specializat DELTA MED, din Cluj Napoca și va fi livrată în termen de 8 luni, respectiv la începutul anului 2025. Valoarea contractului este de 504.200 lei, fără TVA.

Ultima oră