doi șoferi beți turtă prinși în trafic la sibiu și pe valea oltului în mini vacanța de sfânta mărie

Joi, 15 august, de Sfânta Maria, în jurul orei 15:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Rășinari.

”Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale corespunzătoare.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 00.30, în afara localității Boița, polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din jud. Vâlcea.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Ultima oră