csc șelimbăr a condus la târgoviște, dar a pierdut (video)

Fotbaliștii de la CSC Șelimbăr au pierdut luni la Târgoviște, 1-2 cu Chindia, în runda a treia din Liga 2. 

După succesul din etapa precedentă, 3-1 cu Metaloglobus, CSC Șelimbăr a cedat luni la Târgoviște, deși a condus. Echipa șelimbăreană a deschis scorul în minutul 11, după o acțiune pe flancul drept a lui Monea, Soare a luptat bine pentru balon și a deviat până la Bucuroriu, care a marcat.  Târgoviște a egalat rapid, în minutul 20, prin Florea, care a deviat cu capul după o centrare dintr-o lovitură liberă.

YouTube video

Chiar înainte de pauză, fundașul lui Șelimbăr, Gogor trage bine, dar mingea deviată de portarul gazdelor lovește transverala.

Echipa lui Constantin Schumcher a dominat partea secundă, dar nu a concretizat. Babic a avut o ocazie mare în minutul 55, când a trimis foarte puțin pe lângă poartă. Contrar cursului jocului, Chindia marchează în minutul 58, după ce Florea centrează după o contră rapidă, balonul ajunge la Atanase, care înscrie din 12 metri.

Condusă, Șelimbăr a atacat steril, dar nu a mai avut ocazii mari. S-a terminat 2-1 pentru Chindia, care a izbutit prmul succes din acest sezon. În schimb, CSC Șelimbăr are trei puncte din două jocuri și o restanță de disputat, cea cu Corvinul. ”Călăreții roșii” sunt pe locul 11 în Liga 2, după ce și-au restructurat complet lotul și staff-ul în vară.

CSC Șelimbăr: Brașoveanu – Buzan, Gogor, Natea, Marrone (Rotar 80′, R. Gherman 90+2′) – Butucel, Boboc 46′), Ayine (Șerban 66′), Soare – Monea, Bucuroiu (Nerukh 66′), Babic. Antrenor: Constantin Schumacher

csc șelimbăr a condus la târgoviște, dar a pierdut (video)

Ultima oră