bărbat cu afecțiuni medicale, dispărut de la locuința unei mătuși din sibiu

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a dispărut luni de la locuința unei mătuși din Sibiu. Poliția îl caută pe Andrei Necșoiu. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

Polițiștii sibieni caută un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

„La data de 19 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 05.00, nepotul său, NECȘOIU ANDREI, în vârstă de 53 de ani , cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliul femeii, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, fără a mai reveni. Bărbatul este originar din comuna Măciuca, județul Vâlcea”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 50 kg, ochi căprui, păr șaten, constituție slabă. 

La momentul plecării, bărbatul ar fi fost îmbrăcat într-un tricou alb, pantaloni de culoare crem, papuci de culoare neagră. Semne particulare: persoanei în cauză îi lipsesc două falange ale degetului inelar de la mâna stângă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră