weekend de film și distracție în aer liber la sibiu: întâlnire cu brad pitt, leornado di caprio și michael keaton la arini fest cinema
Foto Cătălina Drăghici

Pentru cei care caută o modalitate inedită de a petrece weekendul, Arini Fest Cinema Sibiu este o opțiune ideală. Cea de-a 11-a ediție a acestui festival de film inedit de la Sibiu, revine între 16 și 18 august, în parcul Sub Arini, mai exact în zona pârtiei de săniuș, pe strada Mihail Sebastian.

Acest eveniment, dedicat iubitorilor de cinema, invită atât localnicii, cât și vizitatorii orașului să se bucure de proiecții de film în aer liber. Este ocazia perfectă de a viziona pelicule de calitate, în timp ce te bucuri de atmosfera plăcută a parcului.

Una dintre misiunile Arini Fest Cinema este de a promova, în fiecare an, un nume important al cinematografiei internaționale. Anul acesta festivalul va face o scurtă incursiune în filmografia regizorului Alejandro Gonzalez Innaritu. În fiecare seară, începând cu ora 21.45, va fi proiectat câte un film reprezentativ pentru acest mare regizor:

  • vineri, 16 august, ora 21:45 – Babel (2006, drama, cu Brad Pitt, 143 min)
  • sâmbătă, 17 august, ora 21:45 – Revenant (2015, drama, aventură, cu Leonardo DiCaprio, 156 min)
  • duminică, 18 august, ora 21:45 – Birdman (2014, drama, cu Michael Keaton, 119 min)

Un spațiu de relaxare, cultură și distracție

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Arini Fest Cinema este faptul că publicul este încurajat să organizeze sesiuni de picnic. Aceasta înseamnă că vizitatorii pot aduce pături, coșuri cu bunătăți și pot petrece timp de calitate cu familia și prietenii, într-un cadru natural minunat. Programul evenimentului este gândit, astfel încât să răspundă nevoilor unei categorii cât mai largi de public. Prima parte a fiecăreia dintre cele trei zile este dedicată familiilor cu copii care frecventează parcul în mod uzual. În timpul zilei, zona de eveniment va funcționa ca spațiu de lectură și relaxare. Serile de film devin astfel nu doar o experiență cinematografică, ci și un prilej de socializare și relaxare.

De reținut pentru weekend

  • Perioada: 16-18 august
  • Locația: Parcul Sub Arini, zona pârtiei de săniuș (strada Mihail Sebastian)
  • Acces: Gratuit

Nu rata ocazia de a te bucura de o experiență cinematografică unică în aer liber! Fie că vrei să te relaxezi, să petreci timp cu cei dragi sau să descoperi filme noi, Arini Fest Cinema îți oferă tot ce ai nevoie pentru un weekend memorabil. Pregătește-ți coșul de picnic, dă-le întâlnire prietenilor și savurează în magia cinematografiei sub cerul liber!

Ultima oră