probleme de lot la fc hermannstadt. un atacant se operează de urgență
Foto: FC Hermannstadt

Atacantul lui FC Hermannstadt, Jovan Markovic va fi operat de menisc și va lipsi cel puțin 6 săptămâni. 

Împrumutat pentru un sezon de la Universitatea Craiova, Jovan Markovic a apucat să bifeze doar două apariții la FC Hermannstadt și va ajunge pe masa de operație. A jucat o repriză  cu U Cluj (1-3) și încă una cu Unirea Slobozia (1-1). S-a accidentat în meciul contra ialomițenilor și a trebuit să fie înlocuit la pauză.

Prima prognoză a fost una optimistă și Markovic urma să stea pe tușă doar o săptămână, după ce acumulase niște lichid la genunchi. Recuperarea nu decurge însă conform așteptărilor și medicii au anunțat că atacantul Sibiului trebuie să ajungă pe masa de operație, urmând să fie operat la menisc.

”Lui Markovic tot i se blochează genunchiul, are un program separat, vom vedea în zilele viitoare dacă se decide să se opereze, cam acolo pare că duce situația lui” a anunțat antrenorul Marius Măldărășanu.

Cel mai probabil, intervenția chirurgicală va fi efectuată într-o clinică din Roma, iar Jovan va lipsi de pe teren încă 5-6 săptămâni.

Astfel, antrenorul Marius Măldărășanu va rămâne cu o singură soluție în atac, cu Aurelian Chițu. Ianis Stoica poate evolua și el pe acest post, dar în acest caz trebuie găsită o altă soluție în flancul stâng.

FC Hermannstadt mai are un jucător indisponibil, pe luxemburghezul Selimovic, accidentat în cantonamentul din Turcia.

probleme de lot la fc hermannstadt. un atacant se operează de urgență
Foto: FC Hermannstadt

 

 

Ultima oră