măldărășanu se așteaptă la un meci greu luni la ovidiu. ”contra farului trebuie să joci altfel” (video)

FC Hermannstadt va juca luni, 19 august, de la ora 22.00 la Ovidiu, cu Farul, în etapa 6 din Superliga. 

Echipa sibiană se pregătește de deplasarea lungă de la malul mării, acolo unde nu este favorită, chiar dacă Farul este deocamdată sub așteptări în startul acestui campionat. FC Hermannstadt vine după primul succes stagional, 2-1 cu Botoșani, în urma căruia a urcat pe locul 10 în clasament, cu 5 puncte. Farul are doar 4 puncte și este pe locul 14.

YouTube video

Antrenorul de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu se așteaptă la un meci foarte greu în deplasarea de la Ovidiu, mai ales că la Sibiu așteptările sunt de play-off.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Farul!

”Așteptările sunt mereu mari, trebuie să ne dorim cât mai mult de la fiecare meci. Partida cu Farul implică o deplasare de două zile, nu va fi ușor, Constanța este o echipă bazată pe posesie, care are controlul jocului în meciurile de acasă. Știm bine stilul lui Gică Hagi, are jucători care pot face diferența. Eu le cer băieților mereu personalitate în momentul în care au mingea, dar contra Farului trebuie să joci altfel, îți pune probleme mari, doar jucând bine poți veni cu puncte de la Constanța. Din punct de vedere fizic suntem bine, apar probleme că jucăm ba la 4 zile, ba la 9, dar încercăm să gestionăm situația” a declarat antrenorul sibienilor într-o conferință de presă susținută vineri.

Lipsesc Kujabi, Markovic și Selimovic

Măldărășanu a anunțat că Kujabi, Selimovic și Markovic sunt deocamdată indisponibili și a detaliat situația lor. ”Selimovic și-a dat gheata ortopedică jos, dar a pierdut mult ca masă musculară, e diferență mare între piciorul stâng și cel drept, trebuie să avem grijă, poate apărea iar o altă accidentare. Probabil în vreo două săptămâni va începe alergarea, deocamdată a intrat într-un program separat, pentru a își tonifia musculatura și a crește masa și forța. Lui Markovic tot i se blochează genunchiul, are un program separat, vom vedea în zilele viitoare dacă se decide să se opereze, cam acolo pare că duce situația lui. Kujabi a avut acea ruptură musculară după două zile, a mers în Serbia, a venit ok și a început un program separat. Dar, din Serbia vii reparat, nu și pregătit, abia de săptămâna viitoare intră în program separat, urmând ca alternativ să facă completare pentru a ajunge la nivel fizic cu ceilalți.”

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Măldărășanu a subliniat că în general la o echipă, jucătorii care vin pe parcursul pregătirii nu sunt puși la punct fizic. ”Greul rămâne pe cei vechi, eu mă așteptam, cei care vin pe parcurs nu sunt pregătiți, ne este greu să gestionăm situația. Sper ca până la întreruperea campionatului lucrurile să decurgă normal, iar în pauză să punem mai bine lucrurile la punct. Cei care au venit mai târziu dar sunt în program normal și sunt jucători de bază, Ivanov, Chițu, Deaconu, Căpușă, ei sunt fizic mai bine de la meci la meci. Cu restul trebuie să mai avem răbdare” a anunțat Marius Măldărășanu.

măldărășanu se așteaptă la un meci greu luni la ovidiu. ”contra farului trebuie să joci altfel” (video)

 

Ultima oră