femeia dată dispărută de familie săptămâna trecută a fost găsită decedată

O femeie în vârstă de 90 de ani, dată dispărută de familia sa săptpmâna trecută, a fost găsită fără viață în apropierea locuinței sale. Descoperirea a fost făcută de o vecină, care a alertat familia din cauza mirosului puternic.

Virginica Luca Marinescu a dispărut de acasă pe 7 august iar familia a alertat autoritățile și a început căutările. Femeia locuia în Sibiu, în apropierea Parcului Sub Arini. În dimineața zilei de joi, 15 august, o vecină a alertat rudele, sesizând un miros puternic și neplăcut în zona casei bătrânei. Din păcate, aceasta a fost găsită decedată. Familia a contactat imediat poliția și medicii legiști, care au transportat-o ieri pentru a efectua autopsia.

„Noi am fost înștiințați ca a fost găsită, de către o vecină datorita mirosului puternic. A fost o altă rudă acolo. În altă parte mai jos de casa ei, dar aproape. S-a chemat medicina legala și probabil ii va face autopsie. A fost dusa de ieri”, a spus nepoata bătrânei, Allina Enache.

Cauzele decesului nu sunt încă cunoscute. Se pare că femeia a fost descoperită având la ea geanta și cumpărăturile într-o plasă.

„Ce mai știu e ca avea geanta la ea și plase cu cumpărături. Nimeni nu merită un sfârșit așa, ne bucurăm dacă putem spune bucurăm, că am reușit sa o găsim și sa poată să se odihnească creștinește”, a mai spus femeia.

Ultima oră