elena lasconi în vizită la turnu roșu

Elena Lasconi, candidata USR la președinția României, va face o vizită în Turnu Roșu, unde, la alegerile locale din 9 iunie, Andreea Anghel a fost aleasă primar din partea ADU-USR.

Candidata USR va sosi la Turnu Roșu duminică, 18 august, la ora 10:00. Aici, va fi primită de noua primăriță, Andreea Anghel, și va lua parte la sărbătoarea Hramului Mănăstirii Turnu Roșu.

Hramul Mănăstirii Turnu Roșu este sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, celebrată anual în prima duminică după 15 august, în ziua de Sfânta Maria. Cu acest prilej, mănăstirea se umple de credincioși și este onorată de prezența preoților din bisericile din împrejurimi, precum și de înalte fețe bisericești.

Mănăstirea Turnu Roșu se află la o distanță de aproximativ 3 km de comună , în apropierea pârâului „Valea Caselor”, care străbate zona în amonte. Locul pe care este construită mănăstirea se numea „Curechiuri”, iar în prezent este cunoscut sub denumirea de „Lunca Mănăstirii”.

„Elena Lasconi va fi întâmpinată de către noul primar al comunei, Andreea Anghel, și va participa la Hramul Mănăstirii Turnu Roșu”, a transmis biroul de presă al USR Sibiu.

Citește și: Alegerile locale 2024: Județul Sibiu se mândrește cu patru primărițe, iar una deține în premieră această funcție.

Ultima oră