atv răsturnat pe valea avrigului și o tânără rănită. își făcea selfiuri cu iubitul ei (video)

Un accident grav a avut loc astăzi pe Valea Avrigului, după ce un cuplu care se plimba cu ATV-ul a fost implicat într-un incident în timp ce își făceau selfie-uri.

atv răsturnat pe valea avrigului și o tânără rănită. își făcea selfiuri cu iubitul ei (video)
Conform martorilor, cei doi au fost neatenți și au pierdut controlul vehiculului, lovind un gard și o piatră, ceea ce a dus la răsturnarea ATV-ului.

Din fericire, bărbatul a scăpat nevătămat, însă tânăra care îl însoțea a suferit o lovitură la cap. Serviciul de urgență SMURD a intervenit prompt, ajungând la fața locului în doar 10 minute pentru a-i acorda fetei primul ajutor și a o transporta la spital pentru investigații suplimentare.

„În urma accidentului au rezultat două victime, o tânără de 24 de ani care a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii, aceasta va fi transportată de echipajul SMURD la UPU Sibiu, conștientă; și un tânăr de 23 de ani care a fost preluat de ambulanța SAJ.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Polițiștii rutieri au intervenjt la un accident produs pe DJ 105F, Valea Avrigului.

„În timp ce conducea un ATV spre Avrig, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul București, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și s-a răsturnat.

Conducătorul vehiculului și pasagera, o tânără în vârstă de 24 de ani, tot din mun. București, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți” transmit Politiștii sibieni.

422d9eb2-fa23-4367-b572-7474754a7b8a

Ultima oră