noi oportunități de angajare la 9 optik în sibiu. salarii atractive de până la 6.000 de lei

Ești în căutarea unui loc de muncă unde să faci ceea ce îți place și să fii apreciat pentru dedicarea cu care îți faci jobul? 9 Optik își mărește echipa și este în căutare de consultanți ai vederii, optometriști, manageri de magazin, proprietari de optică și dezvoltatori de franciză.

Magazinul 9 Optik angajează personal dedicat care să facă parte din echipa opticii medicale. Salariile sunt atractive și încep de la 3000 de lei net și pot ajunge la 5000, 6000 de lei în doar câteva luni. Pe lângă salariu competitiv, angajații beneficiază de prețuri speciale la produsele din magazin, vacanțe și city break-uri plătite, traininguri în valoare de 3000 de euro, posibilitatea de avansare și, de ce nu, oportunitatea ca la un moment dat să ai magazinul tău de optică!

9 Optik este în căutarea unui ucenic care să se ocupe de asistarea clienților în selectarea ochelarilor și a lentilelor de contact, efectuarea ajustărilor și reparațiilor minore ale ochelarilor și menținerea curățeniei și organizării magazinului. Acesta nu are nevoie de experiență în domeniu, iar salariul este de aproximativ 2500-3000 de lei pe lună.

9 Optik caută un optometrist cu o experiență de cel puțin 2 ani. Acesta beneficiază de un salariu de 3000 de lei, bonuri de masă în valoare de 600 de lei, 15.000 de lei pentru formare, bonusuri din vânzări și consultații și concediu plătit.
 
Se caută un consultant al vederii la nivel intermediar care să se ocupe de măsurarea parametrilor de purtare a ramei, recomandarea și vânzarea produselor optice potrivite și gestionarea comenzilor și relația cu furnizorii. Consultantul beneficiază de un salariu de 3000 de lei, bonuri de masă și bonusuri din vânzări și excursii.
 
noi oportunități de angajare la 9 optik în sibiu. salarii atractive de până la 6.000 de lei

Dacă ai o experiență de minim 3 ani în cadrul 9Optik poți deveni manager de magazin. În calitate de manager ai responsabilitatea de a gestiona operațiunile zilnice ale magazinului, să supervizezi personalul și să implementezi strategii de vânzare și de marketing. Salariul unui manager de magazin la 9 Optik poate ajunge la 4.200 de lei, plus 600 de lei bonuri de masă, 25.000 lei pentru formare și bonusuri din vânzări și nu numai.

Dacă simți că ai spirit de antreprenor, visul tău poate deveni realitate cu 9 Optik. Pentru a deveni proprietar de magazin trebuie să ai capital inițial pentru investiție și o experiență semnificativă în domeniul opticii și abilități antreprenoriale. Printre responsabilități se enumeră deschiderea și gestionarea propriului magazin optic, administrarea financiară și legală a afacerii și stabilirea relațiilor cu furnizorii și gestionarea stocurilor. Veniturile pot fi substanțiale și pot ajunge la peste 10,000 de lei pe lună sau mai mult, în funcție de succesul rețelei.

noi oportunități de angajare la 9 optik în sibiu. salarii atractive de până la 6.000 de lei

Pe de altă parte, 9 Optik îți oferă posibilitatea să devii francizor. Pe lângă venitul din francizele individuale, veniturile pot include taxe de franciză și o parte din profitul magazinelor francizate, ceea ce poate duce la un venit anual de zeci de mii de lei sau mai mult, în funcție de dimensiunea rețelei.

Dacă ești interesat de mai multe detalii despre locurile de muncă disponibile și de oportunitățile oferite de 9 Optik, toate detalii se găsesc pe site-ul opticii.

Ultima oră