fc hermannstadt a transferat un mijlocaș stânga de la fc voluntari

FC Hermannstadt l-a transferat joi dimineață pe mijlocașul stânga Robert Popescu (21 ani), de la FC Voluntari, jucător care a iscălit pentru trei ani. 

Sibiul continuă transferurile din această vară. FC Hermannstadt l-a acontat pentru trei ani pe Robert Popescu, jucător care evoluează ca mijlocaș stânga. Jucătorul a venit gratis la Sibiu, dar ilfovenii păstrează 50% dintr-un eventual viitor transfer.  Născut la Craiova și având tatăl antrenor la juniorii Universității, noul transfer al Sibiului a evoluat în perioada junioratului la FCSB.

CITEȘTE ȘI: Ultimul jucător transferat de FC Hermannstadt, refăcut în timp record de Vrăjitoarea din Belgrad

Clubul din Superliga l-a preferat pe Robert Popescu pentru că este un jucător polivalent. De meserie extremă stângă, Robert a avut sezonul trecut la Voluntari 28 de apariții în Superliga și 3 în Cupa României, reușind să marcheze trei goluri. Practic, noul-venit este ”dublură” la Ianis Stoica pentru postul de Under 21. „Robert Popescu este un jucător foarte tânăr, de perspectivă.  Se va vinde cu siguranță pe bani buni de la Voluntari”, spunea anul trecut Nicolae Dică, antrenorul de atunci al ilfovenilor.

Ardelenii au în plan să aducă și un fundaș de bandă, cel mai deficitar post în acest moment la echipa lui Marius Măldărășanu.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt caută să mai transfere un fundaș lateral

FC Hermannstadt i-a mai adus în această vară pe Ronaldo Deaconu (Farul), Tiberiu Căpușă (UTA), Aurelian Chițu (FCU Craiova), Antoni Ivanov (Lokomotiv Sofia), Vahid Selimovic (Zeljeznicar), Tiago Goncalves (Belenenses), Ianis Mihart (CSM Focșani), Jovan Markovic (Universitatea Craiova) și  Kalifa Kujabi (CFR).

fc hermannstadt a transferat un mijlocaș stânga de la fc voluntari

Ultima oră