consiliul județean achiziționează servicii de audit financiar pentru renovarea energetică a sălii transilvania

Consiliul Județean (CJ) Sibiu achiziționează servicii de audit financiar în cadrul proiectului de renovare energetică a Sălii Transilvania. 

„Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect achiziționarea serviciilor de audit financiar, respectiv auditarea financiară a tuturor activităților proiectului menționat, a înregistrărilor și a conturilor acestuia, conform legislației în vigoare și cerințelor finanțatorului, activitate obligatorie pentru proiectele finanțate prin fondurile structurale pentru proiectul în cauză”, se arată în caietul de sarcini.

Auditorul financiar va verifica dacă fondurile au fost cheltuite în conformitate cu termenii și condițiile contractului de finanțare, dar și dacă cheltuielile solicitate la plată sunt reale, exacte și eligibile. Data limită de depunere a ofertelor este 23 august, ora 10:00. 

Peste 51 de milioane de lei va costa renovarea energetică a Sălii Transilvania. Cei mai mulți bani reprezintă fonduri nerambursabile ce vor veni prin Programul Regiunea Centru (PR Centru), 2021-2027. Consiliul Județean va contribui cu 1.242.780,49 lei. Odată cu reabilitarea energetică a clădirii, se vor reduce emisiile de CO2, dar și consumul anual de energie pentru încălzire.

Ultima oră