ultimul jucător transferat de fc hermannstadt, refăcut în timp record de vrăjitoarea din belgrad
Foto: FC Hermannstadt

Ultimul transfer al FC Hermannstadt, mijlocașul Kalifa Kujabi s-a refăcut în doar trei zile de tratament în Serbia, la renumită clinică a Marijanei Kovacevic, după o ruptură musculară suferită la antrenamentele sibienilor. 

În dorința de a îl impresiona pe antrenorul Marius Măldărășanu, Kalifa Kujabi a tras tare la primele antrenamente după venirea la Sibiu și a suferit o ruptură musculară.

Așa cum a procedat în ultimii doi ani în cazurile jucătorilor cu probleme musculare, conducerea clubului FC Hermannstadt l-a trimis pe mijlocaș în Serbia, la ”Vrăjitoarea” Marijana Kovacevic, pentru o refacere cât mai rapidă.

CITEȘTE ȘI: Noul transfer al FC Hermannstadt s-a ”rupt” înainte să debuteze la Sibiu (video)

Tot cu gelul minune au fost tratați în Serbia și Daniel Paraschiv, Gabi Iancu, Florin Bejan sau Ionuț Stoica.

După doar trei zile petrecute în Serbia, jucătorul originar din Gambia, Kalifa Kujabi a fost refăcut și s-a întors la Sibiu. Totuși, nefiind pus la punct cu pregătirea fizică, el face antrenamente separate, conducerea tehnică dorind ca el să nu fie forțat și să riște o nouă problemă medicală. La CFR Cluj, Kujabi a făcut pregătire separată alături de alți 10 jucători, nu cu lotul coordonat de Dan Petrescu.

Astfel, este greu de crezut că mijlocașul va prinde lotul pentru meciul următor, din etapa a 6-a a Superligii, când FC Hermannstadt va juca în deplasare cu Farul Constanța.

 

 

Ultima oră