turul ciclist al româniei trece joi și vineri prin sibiu

Turul Ciclist al României, una dintre cele mai prestigioase competiții de profil din țară, ajunge în Sibiu pe 15 și 16 august, oferind localnicilor și turiștilor ocazia de a urmări îndeaproape desfășurarea acestui spectacol sportiv.

Joi, 15 august, linia de finish a etapei a doua va fi situată în stațiunea Păltiniș, între orele 13:20 și 14:10, în funcție de viteza plutonului. Tot aici va avea loc și festivitatea de premiere, programată pentru ora 13:50.

A doua zi, vineri, 16 august, startul etapei a treia va fi dat la ora 09:45, din Piața Mare a Sibiului. Traseul caravanei va urma străzile Al. Odobescu, Malului, Constituției, Bâlea, Ștefan cel Mare, continuând spre ieșirea din Sibiu către Agnita.

Turul României, ajuns la cea de-a 56-a ediție, se desfășoară pe un traseu de aproximativ 793 de kilometri, traversând orașe importante precum Deva, Alba-Iulia, Sibiu, și Târgoviște, până la București. Competiția din acest an reunește 25 de echipe din 14 țări și va fi transmisă integral pe Digi Sport, oferind o platformă națională de vizibilitate atât pentru sportivi, cât și pentru obiectivele turistice de pe traseu.

turul ciclist al româniei trece joi și vineri prin sibiu

Ultima oră