șofer de taxi mort în accidentul de pe hula săcelului (foto)

Șoferul de 69 de ani, implicat în accidentul grav de pe Hula Săcelului, a decedat.

Accidentul de miercuri de pe DN1, din zona Hula Săcelului, s-a soldat cu decesul unui șofer. Acesta avea 69 de ani și se afla la volanul unui taxi în momentul impactului. Potrivit polițiștilor, acesta a efectuat o întoarcere în drumul național și a fost lovit în plin de o altă mașină.

șofer de taxi mort în accidentul de pe hula săcelului (foto)

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Săliște, pe prima bandă a drumului, un sibian în vârstă de 69 de ani a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a fost lovit de un autoturism condus pe banda a doua a aceleiași direcții, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Mag”, au precizat polițiștii sibieni.

Echipajele medicale venite în sprijin l-au resuscitat vreme de mai multe minute, însă manevrele au fost în zadar. Bărbatul a decedat. „Din nefericire în ciuda eforturilor depuse, bărbatul în vârstă de 69 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.

Citește și: Accident grav pe DN1 la Hula Săcelului. Taxi făcut zob

Ultima oră