mormântul claudiei, asistenta de la spitalul militar din sibiu, profanat de hoți. au furat bani și bijuterii

Mormântul Claudiei, asistenta de la Spitalul Militar din Sibiu care decedat din cauza unei boli nemiloase, a fost profanat. Doi bărbați din Berbești, județul Vâlcea, au furat banii și bijuteriile din cavou.

Claudia Crucioiu, asistenta de la Spitalul Militar de Urgență din Sibiu diagnosticată cu cancer, a pierdut lupta cu boala nemiloasă la sfârșitul lunii iulie. La șase zile după înmormântare care a avut loc în orașul natal Berbești, doi indivizi i-au profanat mormântul și au furat bani și bijuterii. Mama tinerei ar fi găsit capacul cavoului mișcat după care a sunat la poliție.

„Polițiști din cadrul Poliției orașului Berbești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați de 55 și 30 de ani, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de profanare de morminte și furt calificat.

La data de 10.08.2024, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Berbești cu privire la faptul că, mergând la cimitir în acea zi, la mormântul fiicei, a găsit capacul cavoului mișcat din poziția inițială, din mormânt lipsind bani și bijuterii.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificați 2 bărbați din orașul Berbești, bănuiți de comiterea faptei”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter..

Cei doi făptași s-au ales cu dosar penal și au fost arestați preventiv. „A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de profanare de morminte și furt calificat, cei 2 fiind reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 12 august a.c., s-a dispus arestarea preventivă a acestora”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Citește și: A murit Claudia, asistenta de la Spitalul Militar diagnosticată cu cancer: „Un om cu suflet bun și frumos”

Ultima oră