hoațe lăsate în libertate după ce au golit rafturile unor magazine din sibiu
foto: arhivă

Două hoațe care au furat sute de recipiente cu șampon și gel de duș din magazine din municipiul Sibiu au scăpat de închisoare, fiind puse sub supraveghere de magistrații sibieni. 

Două tinere au fost puse sub supraveghere de magistrații sibieni după ce anul trecut au comis mai multe furturi din magazine din Sibiu. 

Au furat șampon și gel de duș de peste 3.000 lei

Femeile erau „abonate” la un singur retailer. Ele au luat la rând toate magazinele Profi din oraș și au furat recipiente de șampon și gel de duș de peste 3.000 de lei. De fiecare dată, hoațele au scăpat basma curată, fiind ajutate de iubitul unei dintre ele, care le distrăgea atenția agenților de pază. 

Potrivit datelor din rechizitoriu, după ce furau produsele, le scoteau la vânzare pentru a face rost de bani, ele neavând un loc de muncă. 

Una dintre tinere a fost condamnată la 1 an și 2 luni închisoare cu suspendare, în timp ce cealaltă, minoră când a comis furturile, a primit o măsură educativă de supraveghere. Iubitul minorei, complice la furturi, a fost și el condamnat la închisoare cu suspendare. 

Ultima oră