doua persoane rănite într-un accident produs pe dn14, la slimnic

Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ au intervenit de urgență pe DN 14, în localitatea Slimnic la un accident rutier.

„Echipajele medicale au acordat asistență pentru două persoane, respectiv un tânăr de 22 de ani care a suferit un traumatism cranian și un traumatism lombar, preluat de echipajul SMURD și o femeie în vârstă de 39 de ani, care a fost preluată de echipajul SAJ”, a transmis Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

O femeie de 39 de ani, cetățean străin, a virat la stânga fără să se asigure, ciocnindu-se cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Moșna, care depășea. Impactul a dus la proiectarea autoturismului în două mașini parcate, iar apoi s-a răsturnat.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, o femeie în vârstă de 39 de ani, cetățean străin, a virat la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Moșna, care era angajat în depășire pe aceeași direcție de mers. În urma impactului, autoturismul aflat în depășire a fost proiectat în două autoturisme parcate și apoi s-a răsturnat”, a transmis Elena Weleter, purtător de cubânt al IPJ Sibiu.

Cei doi conducători auto au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Ultima oră