cum s-a produs accidentul de miercuri de pe hula săcelului. șofer de 69 de ani, decedat (update, foto, video)

Accidentul grav de miercuri de pe Hula Săcelului s-a soldat cu decesul unui șofer de 69 de ani. Acesta a fost lovit de o mașină în timp ce a efectuat o manevră periculoasă pe drumul național. 

UPDATE 

Șoferul de 69 de ani a decedat. (DETALII AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii rutieri au intervenit la accidentul grav produs pe DN 1, pe Hula Săcelului, între Cristian și Săcel, și au stabilit cum s-a produs evenimentul. Se pare că un șofer a fost lovit de un alt autoturism în momentul în care a efectuat o manevră de întoarcere. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Săliște, pe prima bandă a drumului, un sibian în vârstă de 69 de ani a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a fost lovit de un autoturism condus pe banda a doua a aceleiași direcții, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Mag”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul de 69 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit grav. În sprijinul lui au sosit la fața locului un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ. Bărbatul era încarcerat la sosirea forțelor, fiind extras de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii. 

„În urma accidentului au rezultat două victime, una dintre ele fiind încarcerată. Aceasta a fost extrasă din autoturism de către echipajul de descarcerare fiind preluată de echipajul SMURD în stop cardio-respirator. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani. În aceste momente se aplică manevre de resuscitare. Cea de-a doua victima a primit asistență medicală la fața locului de la ambulanță SAJ, însă a refuzat transportul la spital”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

Traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de polițiști. 

Ultima oră