csc șelimbăr, eliminată din cupa româniei de unirea alba iulia

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr a părăsit Cupa României încă din turul 3, fiind eliminată miercuri după ce a pierdut la Alba Iulia, scor 1-2 cu Unirea.

După startul bun din Liga 2, echipa lui Constantin Schumacher a fost eliminată miercuri din Cupa României de către o formație din Liga 3, Unirea Alba Iulia.

Șelimbărul a început jocul cu șapte titulari schimbați față de meciul de campionat de sâmbătă, cu Metaloglobus. Team managerul de la Șelimbăr, Neluțu Luca a dat lovitura de start a jocului, după ce a jucat în trecut ani buni pentru Unirea.

Albaiulienii au dominat prima repriză, având ocazii prin Jorza (23) și Giurgiu (43). De partea cealaltă, Monea (36) a fost singur cu portarul, dar a ratat. În partea secundă au venit și golurile.

Unirea Alba Iulia a condus cu 2-0 după reușitele lui Ștefan Blănaru din minutul 47 și Darius Indrei din minutul 82. Matko Babic a redus din diferență în minutul 89, dar era prea târziu pentru ”călăreții roșii”.  Unirea a câștigat cu 2-1 și merge mai departe în competiție.

Echipa de Superligă FC Hermannstadt rămâne singura formație din județul Sibiu în Cupa României. Echipa lui Marius Măldărășanu va intra în competiție în jocurile din play-off, care se vor disputa pe 28 august.

 

 

Ultima oră