controale isu în tot sibiul. zeci de nereguli găsite și amenzi de peste 220.000 de lei
Foto: Focuspress

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au emis zeci de avertismente și amenzi în urma activităților de Inspecție pentru Prevenire și Control desfășurate în luna iulie, pe teritoriul județului Sibiu.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru”, locotenent-colonelul Lucian Trefaș a prezentat un bilanț al controalelor efectuate în județ pe parcursul lunii iulie. În urma acestor acțiuni, au fost impuse 14 amenzi de peste 200.000 de lei.

„În ceea ce privește activitatea Inspecției de Prevenire și Control din cadrul inspectoratului, în luna iulie, inspectorii de prevenire au efectuat un număr de 28 de controale, în urma cărora au fost aplicate 14 amenzi în cuantum total de 223.500 lei și 53 de avertismente. De la începutul anului și până în prezent au fost emise 45 de autorizații de securitate la incendiu”, a spus Lucian Trefaș.

De asemenea, luna iulie a acestui an a fost una dintre cele mai aglomerate pentru pompierii sibieni, fiind înregistrate 2521 de situații de urgență la care s-a intervenit.

Ultima oră