tânărul mort în accidentul de atv din păltiniș era din marea britanie

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, luni după-amiază, în urma unui accident cu ATV-ul în zona Șanta din Păltiniș. Bărbatul era din Marea Britanie. 

Polițiștii au explicat cum anume s-a produs tragedia de luni din Păltiniș, unde un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața. „În timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, ATV-ul prăbușindu-se într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri. Șoferul a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbușească în râpă, însă pasagerul, un cetățean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma căderii în râpă, tânărul de 20 de ani a suferit multiple traumatisme. El a fost extras de salvamontiști, iar ulterior predat cadrelor medicale și transportat cu elicopterul SMURD pe Aeroportul din Sibiu, iar apoi la spital. În ciuda eforturilor echipajelor prezente la fața locului, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. 

Sursele Ora de Sibiu spun că tânărul era cetățean străin, din Marea Britanie.  

Citește și: Accident mortal cu un ATV în Păltiniș 

În urma evenimentului, în pădure a izbucnit și un incendiu. Pe parcursul nopții, aproximativ 10 pompieri au acționat în zonă pentru limitarea extinderii acestuia. Incendiul are un perimetru de aproximativ 700 mp. (DETALII AICI)

Ultima oră