fostul atacant al sibiului, daniel paraschiv a debutat la oviedo

La finalul săptămânii trecute, fostul atacant de la FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a jucat pentru Real Oviedo în meciurile de pregătire cu CD Leganes și Unionistas CF, din cadrul turneului amical ”Trofeo Teresa Herrera”.

Ajuns mai târziu la pregătirile celor de la Real Ovideo, Daniel Paraschiv (25 ani) a fost folosit zilele trecute în premieră de echipa iberică în jocurile cu Leganes și Unionistas, din cadrul turnului amical ”Trofeo Terasa Herrera”.  Fostul jucător al FC Hermannstadt are un nou look.

fostul atacant al sibiului, daniel paraschiv a debutat la oviedo

Pentru transferul lui Daniel Paraschiv a insistat Jesus Martinez, președintele grupului Pachuca, entitatea care deține clubul Real Ovideo. ”Transferul este un pariu al lui Jesus Martinez, președintele grupului Pachuca. Real Oviedo l-a urmărit încă din sezonul trecut pe atacantul român și, cu acordul majorității acționarilor, mai mulți oficiali ai clubului au mers în Români pentru a-l vedea pe Paraschiv în ultima parte a sezonului 2023/24”, au notat cei de la lavozdeasturias.es.

FC Hermannstadt l-a transferat în această vară pe Paraschiv la Ovideo în schimbul a 750.000 de euro, sibienii păstrând și un procent dintr-o eventuală revânzare.

Ultima oră