fc hermannstadt a vândut în italia un jucător care nu a văzut sibiul

FC Hermannstat l-a cedat pe atacantul brazilian Mateus Castro la echipa de Serie D Fidelis Andria 2018. 

Sibienii au rezolvat amiabil situația atacantului brazilian Mateus Castro, cel care semnase în vară un contract cu gruparea de pe malul Cibinului. Însă, după ce a iscălit pe 4 sezoane cu FC Hermannstadt din postura de jucător liber, vârful de la Gravina (liga a 4-a italiană) a refuzat să mai vină la Sibiu, invocând că are oferte mai avantajoase din Arabia Saudită. Astfel, Castro nu a făcut cantonamentul cu Sibiul, iar FC Hermannstadt s-a reorientat și l-a transferat ulterior pe Jovan Markovic de la Universitatea Craiova.

Sibienii și-au pus avocatul la treabă și au anunțat că îl reclamă pe jucător la FIFA, iar situația s-a rezolvat amiabil. FC Hermanstadt a fost de acord cu transferul brazilianului la echipa de Serie D Fidelis Andria, contra sumei de 40.000 euro. O superafacere pentru FC Hermannstadt, care a obținut bani pentru un jucător care nici măcar nu a văzut cum arată Sibiul.

În plus, postul de atacant pare bine acoperit, antrenorul Măldărășanu avându-i la dispoziție pe Chițu și Markovic, jucători cu experiență, care însă întârzie cu golurile.

Rămâne litigiul cu N’Goma

O altă situație aflată sub litigiu, cea a francezului Kablan N’Goma se pare că se va rezolva în curând. Sibienii l-au reclamat pe jucător la comisiile UEFA, cerând denunțarea unilaterală a contractului, pentru că  N’Goma a părăsit echipa din finalul sezonului trecut. Cel mai probabil, mijlocașul dreapta venit de la Botoșani va fi declarat liber de contract.

fc hermannstadt a vândut în italia un jucător care nu a văzut sibiul

 

 

 

 

Ultima oră