vești bune despre răniții din accidentul de sâmbătă de pe a1, în zona miercurea sibiului

Un accident grav a avut loc sâmbătă, pe A1, în zona Miercurea Sibiului. În accident au fost implicate mai multe mașini. Toți răniții au fost externați cu recomandări de la medici.

Accidentul grav s-a produs pe Autostrada A1, la kilometrul 282, pe sensul de mers spre Sibiu activând la momentul respectiv Planul Roșu de intervenție. În accident au fost implicate cinci autoturisme și un număr total de 17 persoane, dintre care 8 adulți și 9 minori.

Cinci persoane rănite, respectiv o femeie în vârstă de 67 de ani cu dureri toracice, o femeie în vârstă de 31 de ani cu dureri cervicale și excoriații, un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic, un băiețel în vârstă de 5 ani cu traumatism cranian și un băiețel în vârstă de 6 ani cu multiple contuzii au ajuns la spital.

În prezent, răniții din accident au fost externați. „Cei trei pacienți în vârstă de 31, 37 și 67 de ani, aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma accidentului petrecut pe autostrada A1, la finalul săptămânii trecute, au fost evaluați medical și au plecat acasă cu recomandări”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Citește și: UPDATE Accident cu 17 persoane rănite pe A1 în zona Miercurea Sibiului: 5 persoane au fost duse la spital (foto)

 

Ultima oră