tentativă de sinucidere la păltiniș stopată de salvamontiști

Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor, weekendul trecut, în Păltiniș. Salvamontiștii l-au oprit. 

Salvamontiștii sibieni au intervenit la mai multe misiuni de salvare weekendul trecut. Aceștia au fost în alertă și în acest sfârșit de săptămână. 

tentativă de sinucidere la păltiniș stopată de salvamontiști

Salvatorii montani au intervenit în sprijinul a trei turiști, dar și pentru a ajuta un cioban căruia i s-a făcut rău.Sfârșit de săptămână aglomerat pentru Salvamont Sibiu: Un cioban în vârstă de 19 ani cu afecțiuni medicale în Căldarea Mieilor, zona Bâlea Lac; O persoană de sex feminin, 68 ani, cu traumatism membru inferior, în Șaua Caprei; Un turist spaniol, 68 ani, cu traumatism membru inferior, în Valea Doamnei, evacuat cu ajutorul elicopterului Smurd; O persoana de sex feminin, 36 ani, cu traumatism membru inferior, în Șaua Podragului, evacuată cu ajutorul elicopterului Smurd”, au precizat reprezentanții Salvamont Sibiu. 

Pe lângă aceste misiuni, salvamontiștii au intervenit și în sprijinul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a încercat să se sinucidă în zona stațiunii Păltiniș. Din fericire, salvatorii au reușit să îl oprească la timp. 

Ultima oră