update – tănărul căzut cu atv-ul într-o râpă de 100 de metri la păltiniș a murit (foto)

Tânărul de 20 de ani, care a fost implicat într-un grav accident de ATV în zona Șanta, Păltiniș, a decedat în ciuda eforturilor echipajelor de salvare. După ce ATV-ul pe care se afla s-a prăbușit într-o râpă adâncă de aproximativ 100 de metri, tânărul a suferit răni severe și a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale, inclusiv Salvamont Sibiu, SAJ și SMURD, au intervenit rapid, însă manevrele de resuscitare aplicate nu au reușit să-l salveze. Accidentul, care a avut loc în jurul orei 17.00, s-a soldat și cu un incendiu în zona vegetației, care a fost stins de echipajele de pompieri.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, circumstanțele accidentului fiind în continuare investigate.

update – tănărul căzut cu atv-ul într-o râpă de 100 de metri la păltiniș a murit (foto)

Știre inițială

În jurul orei 17.00, un accident rutier a avut loc în zona Șanta, Păltiniș, unde un ATV condus de un bărbat de 54 de ani din Sibiu s-a prăbușit într-o râpă adâncă de aproximativ 100 de metri.

Șoferul a reușit să sară de pe vehicul înainte de impact, dar pasagerul de 20 de ani, cetățean străin, a căzut împreună cu ATV-ul și a fost găsit inconștient în râpă.

Echipajele de salvare, inclusiv pompierii, Salvamont, SAJ, jandarmii montani și polițiștii, au intervenit pentru a salva pasagerul și a stinge incendiul care a izbucnit din cauza ATV-ului, extinzându-se la vegetația din zonă.

Pasagerul a fost transportat de urgență cu elicopterul SMURD la UPU Sibiu, iar intervenția pentru stingerea incendiului continuă. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Ultima oră