tâlhărie în plină stradă. medieșean bătut și jefuit de un tânăr de 27 de ani

Vineri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Mediaș, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

”Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, la data de 9 august a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie, din municipiul Mediaș, bănuitul l-ar fi lovit pe un alt medieșean și i-ar fi sustras suma de 5.000 de lei.

Ca urmare a activităților investigative desfășurate de către polițiștii medieșeni, presupusul autor al faptei a fost identificat și prins în scurt timp. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 10 august a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Mediaș a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Medieșeanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră