leșuri aruncate în râul porumbacu. „este un pericol mare pentru oamenii care fac baie în aval” (foto)

Două animale moarte au fost aruncate în râul Porumbacu, iar localnicii spun că nu este prima dată când văd leșuri în în zonă.

Localnicii din Porumbacu trag un semnal de alarmă cu privire la leșurile care ajung în râul Porumbacu. Aceștia spun că astfel de cazuri nu sunt deloc puține și cred că apa este contaminată. Chiar și așa, unul dintre localnici spune că în aval sunt persoane care pescuiesc pește și fac baie.

leșuri aruncate în râul porumbacu. „este un pericol mare pentru oamenii care fac baie în aval” (foto)

„Sunt doi câini aruncați în râul Porumbacu. În acest râu intră localnicii, intră și turiștii care vin în Porumbacu. Este pericol de multe boli și este foarte grav ce se întâmplă. A scăzut nivelul apei și miroase îngrozitor și cadavrele au ieșit la suprafață. Nu mai spun că vin berzele și iau din cadavru, ceea ce este foarte rău. Cred că tot localnicii aruncă animalele moarte în râu. Nu este prima dată, se întâmplă des acest lucru. Se mai aruncă și mobilier, saltele, găleți. Există un circuit al gunoiului aruncat în Porumbacu de Sus. Mai sunt și case de unde se varsă dejecțiile direct în râul Porumbacu”, a spus Daniel, locuitor în Porumbacu de Sus.

 

 

Ultima oră