lavinia danciu rămâne pentru încă 4 ani director medical al spitalului de pneumoftiziologie sibiu

Medicul pneumolog Lavinia Danciu a obținut un nou mandat de director medical al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, post câștigat prin concurs. 

Concursul a avut loc în data de 7 august, media finală de promovare fiind 9,77. Președinte al Comisiei de concurs a fost dr. Ioan Chera, medic la Unitatea de asistență medico-socială Săliște, iar membri, Dr. Marcela Răulea, consilier județean, dr. Ciprian Băcilă, Director medical în cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu, medicul Lavinia Danciu fiind singurul candidat înscris pentru ocuparea postului.

„Mă bucur că doamna doctor Lavinia Danciu a dorit să continue activitatea în calitate de director medical al spitalului. Pe parcursul mandatului anterior, am cooperat exemplar, cu rezultate foarte bune în beneficiul pacienților noștri. Îi doresc în continuare putere de muncă și să reușim împreună să oferim un act medical cât mai calitativ pentru comunitatea sibiană”, transmite Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

„Sunt bucuroasă că voi face în continuare parte din echipa managerială a spitalului, pentru a avea posibilitatea să continui proiectele începute. Munca de până acum se reflectă într-o scădere a cazurilor de tuberculoză la nivelul județului nostru, însă din cauza unor factori precum fumatul sau poluarea există în continuare un număr mare de cazuri de boli pulmonare cronice non TB. Prin urmare, dorim ca și pentru acești pacienți să facem tot ceea ce este posibil, pentru a le crește calitatea vieții. În acest sens, eficientizarea recuperării respiratorii și dezvoltarea serviciilor de somnologie reprezintă priorități ale noului meu mandat”, a declarat Dr. Lavinia Danciu.

Medic primar pneumolog, Lavinia Danciu este angajată a spitalului de peste 3 decenii și ocupă funcția de director medical încă din anul 2020.

Ultima oră