informații noi despre victimele din accidentul grav de sâmbătă de la boița

Accidentul rutier produs pe Valea Oltului, la ieșirea dinspre Boița spre Vâlcea, sâmbătă, 10 august, a avut urmări pentru șase persoane care au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Sibiu. Trei au rămas internate.

În urma accidentului de la Boița, șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Sibiu. Potrivit informațiilor furnizate de Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, printre victime se numără trei bărbați cu vârste de 38, 43 și 53 de ani, care au fost externați cu recomandări medicale. De asemenea, o femeie de 52 de ani a fost internată în secția de Ortopedie, o altă femeie de 50 de ani a fost admisă în secția de Chirurgie Buco-maxilo-facială, iar o femeie de 47 de ani a fost internată în secția de Neurochirurgie.

Vă reamintim că, sâmbătă, 10 august, pe Valea Oltului, s-a produs un accident rutier grav. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Ilfov, a intrat pe contrasens și a colizionat cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Cluj.

 Citește și: UPDATE – Accident grav cu 6 persoane rănite la intrarea pe Valea Oltului în zona Boița (foto)

Ultima oră