de la bal la spital. bărbat lovit cu un pahar într-un club din sibiu
foto: arhivă

Trei bărbați s-au luat la harță într-un club din centrul Sibiului, iar unul dintre ei a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un pahar. Scandalagiii au fost amendați.

Distracția unor petrecăreți a fost întreruptă, în weekend, din cauza unui scandal izbucnit între trei persoane aflate într-un club din centrul Sibiului. Potrivit surselor Ora de Sibiu, altercația a avut loc în Oldies.

Scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri spontane, moment în care un bărbat a fost lovit cu un pahar.

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 03.15, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale, într-un local din zona centrală a municipiului Sibiu. La fața locului au intervenit polițiști de ordine publică și jandarmi, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce se aflau în local, pe fondul unor neînțelegeri spontane, doi tineri l-ar fi agresat pe un bărbat, acesta din urmă fiind lovit cu un pahar. Victima, un sibian în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi presupuși agresori au fost identificați. Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, ambii din Șelimbăr. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 800 de lei.

Totodată, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a înregistrat o plângere care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilită situația de fapt, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră