start ca din tun pentru csc șelimbăr în liga 2. repriză de senzație pentru ”călăreții roșii”

CSC Șelimbăr a debutat în noul sezon cu un succes categoric, 3-1 (3-0) cu Metaloglobus București, în meci contând pentru etapa 2 din Liga 2.

”Călăreții roșii” nu au jucat în prima etapă, după ce Federația i-a amânat jocul cu Corvinul Hunedoara pentru o dată nestabilită. Cu doar cinci jucători rămași din vechiul lot, noul antrenor Constantin Schumacher a închegat rapid o echipă eficace, care a jucat și spectaculos.

La debutul în noul sezon, Șelimbărul a marcat de trei ori în primele 25 de minute ale jocului cu Metaloglobus și a reușit cea mai bună repriză de când joacă în eșalonul secund. Oaspeții au avut prima ocazie, dar Manolache a reluat pe lângă poartă din poziție ideală.

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, după o acțiune pe flancul stâng, Hernando centrează pe jos și Babic înscrie. Se face 2-0 în minutul 18, când Monea centrează și Gogor înscrie cu capul din 7 metri. Scorul ia proporții în minutul 25, când Soare înscrie cu un șut de la 23 de metri. De altfel, Casian Soare este următorul jucător de la Șelimbăr care poate pleca în viitorul apropiat spre Liga 1, contra unei sume de transfer.

Antrenorul bucureștenilor, Ianis Zicu reacționează și face trei modificări în minutul 27, iar pe teren intră și Visic, fostul atacant al ”călăreților roșii”.

CITEȘTE ȘI: Așteptările căpitanului lui CSC Șelimbăr la startul Ligii 2: ”Să facem o figură frumoasă”

La pauză, Șelimbăr avea 3-0 și rezolvase deja soarta punctelor. Metaloglobus a redus din diferență în minutul 59, când după un corner, fostul jucător al ”călăreților roșii”, Visic înscrie cu o lovitură de cap. Deși a presat, echipa oaspete nu a mai reușit să marcheze. De remarcat și debutul lui Bîrză, junior promovat din propria pepinieră.  S-a teminat 3-1 pentru CSC 1599 Șelimbăr, un start excelent de sezon după schimbarea masivă de lot suferită în vară.

Antrenorul Schumacher: ”O primă repriză extraordinară”

start ca din tun pentru csc șelimbăr în liga 2. repriză de senzație pentru ”călăreții roșii”

„A fost un început foarte bun, sunt fericit de ce s-a întâmplat, de joc, am făcut o primă repriză extraordinară.  Avem mult de lucru, dar victoria este cea mai importantă, sunt bucuros că jucătorii  au înțeles ceea ce le cer, sunt puncte extraordinare, mai ales că suntem o echipă aproape nouă. Păcat că am primit gol, nu îmi doream, dar importantă e victoria și sper să continuăm pe aceeași linie. Dacă există posibilitatea să mai vină 1-2 jucători este foarte bine, dacă nu, ne adaptăm la ceea ce avem. Sunt sigur că putem face o figură frumoasă în acest sezon. Directorul Stănilă își dorește să promovăm și jucătorii tineri de la club, a debutat Bîrză, sunt mulți jucători din această zonă și încercăm să promovăm cât mai mulți tineri” a anunțat antrenorul Constantn Schumacher.

”Călăreții roșii” au trei puncte, dar și un joc mai puțin disputat, cel de la Hunedoara.

CSC Șelimbăr: Brașoveanu – Buzan, Gogor, Natea, Marrone – Ayine, Butucel (Bucuroiu 60) – Monea (Gherman 75), Soare (Bîrză 84), R. Hernando (Nerukh 75) – Babic (Șerban 84). Antrenor: Constantin Schumacher.

start ca din tun pentru csc șelimbăr în liga 2. repriză de senzație pentru ”călăreții roșii”

Ultima oră