update - accident grav cu 6 persoane rănite la intrarea pe valea oltului în zona boița (foto)

Pompierii sibieni intervin la un accident rutier produs la ieșirea din Boița spre Vâlcea.

“La fața locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, una de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD. De asemenea, intervin și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

update - accident grav cu 6 persoane rănite la intrarea pe valea oltului în zona boița (foto)

Din primele informații 3 persoane ar avea nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

actualizare

**UPDATE: Accident Boița – Șase persoane transportate la spital după un grav accident rutier**

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe DN 7, în localitatea Boița, unde două autoturisme au fost implicate, iar șase persoane au fost rănite. Echipajele de descarcerare au intervenit de urgență pentru a extrage patru persoane din unul dintre autoturismele implicate.

După evaluarea medicală la fața locului, toate cele șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu, fiind conștiente. Echipajele ISU Sibiu au transportat patru dintre victime: o femeie de 47 de ani, policontuzionată, un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic, un bărbat de 53 de ani și un bărbat de 43 de ani, ambii cu multiple traumatisme.

Celelalte două victime, o femeie de 50 de ani și un bărbat de 52 de ani, au fost preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportate, de asemenea, la UPU Sibiu.

Intervenția la fața locului s-a desfășurat prompt, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele accidentului. Circulația în zonă rămâne deviată pe străzile secundare din Boița.

Ce spune Poliția

**Accident grav pe drumul spre Vâlcea: șase persoane rănite în urma unei coliziuni frontale**

Un accident rutier grav s-a produs astăzi pe drumul spre Vâlcea, unde un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Ilfov, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Cluj.

Impactul violent a dus la rănirea ambilor conducători auto, precum și a altor patru pasageri: un bărbat de 32 de ani, aflat în autoturismul care se deplasa spre Vâlcea, și trei persoane din celălalt autoturism, respectiv două femei de 47 și 50 de ani și un bărbat de 53 de ani.

Toate cele șase victime au fost transportate conștiente la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Știre inițiala

Intervenția este în dinamica, revenim cu informații.

**Accident rutier grav pe DN 7, în localitatea Boița: Traficul este blocat total**

Traficul pe Drumul Național 7 (DN 7) în localitatea Boița a fost complet blocat în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit informațiilor de la IPJ, autoritățile au intervenit rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor și pentru a dirija circulația.

În urma incidentului, circulația a fost deviată pe străzile secundare din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor de urgență și pentru a fluidiza traficul.

Ultima oră