vânzătoare bătută în piața cibin de un vecin de tarabă
foto: arhivă

O vânzătoare din Piața Cibin a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de un vecin de tarabă. 

Conflictul a avut loc la începutul acestei săptămâni, în mijlocul pieței din apropiere de centrul Sibiului. Divergențele dintre cei doi sunt mai vechi, ei fiind vecini de tarabe. 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul, vânzător în piață, a agresat-o pe femeia în vârstă de 49 de ani din cauza unui conflict mai vechi. Totul s-a petrecut în seara zilei de 5 august în văzul celorlalți comercianți. „La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat plângerea unei femei, prin care reclamă faptul că, în seara de 5 august, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost agresată de către un bărbat, în timp ce se afla în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

A doua zi, femeia s-a simțit rău, astfel că a ajuns la spital. După câteva zile, a fost externată. 

În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se stabili situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră