noul transfer al fc hermannstadt s-a ”rupt” înainte să debuteze la sibiu (video)

Abia venit la FC Hermannstadt, mijlocașul Kalifa Kujabi a suferit o ruptură musculară și va merge la tratament în Serbia, la renumită clinică a Marijanei Kovacevic. 

După doar câteva zile de pregătire cu echipa FC Hermannstadt, mijlocașul venit de la CFR Cluj, Kalifa Kujabi a suferit o ruptură musculară și va fi indisponibil minim două săptămâni.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Botoșani!

Jucătorul va fi trimis de conducerea clubului sibian să se trateze la renumita clinică a Marijanei Kovacevic din Serbia cu gelul secret pe care aceasta l-a inventat. FC Hermannstadt a trimis în ultimii ani toți jucătorii cu probleme musculare să fie tratați la Belgrad, iar rezultatele au fost unele benefice.

YouTube video

”Kujabi s-a accidentat la 3 zile după ce a venit, acesta este riscul cu jucătorii care vin târziu, ei vor să joace, vine cu entuziasm, dar a suferit o ruptură musculară, probabil va merge în Serbia și sperăm că de săptămâna viitoare începe. Dar, va trebui să avem grijă, este clar că el în urmă cu pregătirea, chiar dacă vine de la CFR Cluj. Acolo erau foarte mulți jucători, făcea separat cu alți 10 jucători, deci trebuie răbdare și cu el. Greul rămâne tot pe cei vechi” a anunțat antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu.  Florin Bejan, Gabi Iancu, Ionuț Stoica și Daniel Paraschiv s-a tratat și ei anul trecut la Belgrad, la ”Vrăjitoarea” din Belgrad.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În Italia, mijlocașul cu cetățenie italiană originar din Gambia a evoluat în Serie D, C și B, la Muraver și Torres.

”Sunt mijlocaș central, pot juca și ca număr 6, profil defensiv. Sunt un mijlocaș combinativ, de travaliu, care poate să atace careul advers, dar care poate și să se apere în același timp. Pot evolua pe toate cele trei părți ale terenului. Am un stâng ”mortal”. FC Hermannstadt este o echipă foarte bună, care încearcă să atingă cel mai înalt nivel în Superliga. Vreau să fac parte din această echipă și să scriem istorie împreună. Cred că pot ajuta echipa să își atingă obiectivele” a anunțat Kujabi în primul său interviu la Sibiu.

YouTube video

Un alt jucător transferat de sibieni în vară, luxemburghezul Selimovic s-a accidentat în cantonament și nu a apucat să debuteze.

FC Hermannstadt va juca sâmbătă, de la ora 17.00, la Sibiu, cu FC Botoșani, în etapa 5 din SuperLiga.

Ultima oră