fc hermannstadt caută să iasă sâmbătă din criză. măldărășanu: ”cu botoșani e momentul prielnic” (video)

YouTube video

Reconfirmat de conducerea lui FC Hermannstadt pe banca tehnică, antrenorul Marius Măldărășanu subliniază că moldovenii stau bine din punct de vedere defensiv, astfel că se așteaptă sâmbătă la un joc echilibrat.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Jucăm contra Botoșaniului, un meci ca oricare altul, va fi dificil, mai ales în situația în care suntem noi. Botoșani vine după un rezultat pozitiv, a avut și această amânare și a dat un pic de timp noului antrenor să își cunoască mai bine jucătorii. Știm cu toții, au schimbat antrenorul, au schimbat sistemul de joc, ne așteaptă un meci greu, Botoșani stă foarte bine defensiv, blochează bine zona centrală și acoperă toată lățimea terenului în acest sistem, astfel că va trebui să avem răbdare multă și încredere, personalitate pentru a avea o posesie bună și o progresie cât mai rapidă. E important să nu abuzăm de pasele decisive, pentru că le-am face jocul” a spus tehicianul sibienilor.

”Este o situație pe care trebuie să o depășim rapid”

Mădărășanu le-a mulțumit fanilor sibieni, care și-au manifestat aprecierea față de el, în ciuda rezultatelor nefaste din startul actualului sezon. ”Mulțumesc suporterilor pentru sprijinul din ultima perioadă, mulțumesc galeriei pentru mesajul pe care l-au lăsat după meciul cu Galați, cu toții, antrenorii și echipa ne dorim să scoatem echipa de acolo de jos. Este o situație la care nu ne așteptam, pe care trebuie să o trăim și peste care trebuie să trecem cât mai repede. Momentul propice este jocul de acasă, în fața propriilor suporteri, suntem datori, este greu, mult de muncă, dar trebuie să fim uniți, iar fanii trebuie să fie aproape de acești băieți. Ușor, ușor sper să vină acele victorii care să ne scoată din subsolul clasamentului” a anunțat Măldărășanu la conferința de presă susținută vineri. Sibiul este sub presiune și are mare nevoie de o victorie sâmbătă, contra Botoșaniului.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Hermannstadt îi are indisponibili pentru acest meci pe Selimovic, Markovic și Kujabi, care sunt accidentați.

Tichetele de acces pentru meciul din 10 august, FC Botoșani – FC Hermannstadt sunt disponibile la casele de bilete ale Stadionului Municipal, dar și pe siteul Bilete.ro, accesând acest link. 

Echipă probabilă FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian –  Ivanov, Murgia – Balaure, Deaconu, Ianis Stoica – Chițu.

fc hermannstadt caută să iasă sâmbătă din criză. măldărășanu: ”cu botoșani e momentul prielnic” (video)

Ultima oră