accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update)

Un accident grav a avut loc vineri după-amiaza pe DN1, la Scoreiu. O persoană este încarcerată iar mai multe echipaje ISU intervin.

Update

Patru persoane au fost rănite în accident, dintre care o femeie a fost intubată și transportată de urgență la spital.

„În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat patru victime.
Este vorba de trei femei și un bărbat.

Echipajele de descarcerare au efectuat manevre pentru o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 40 de ani, inconștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ cu medic care a aplicat de îndată protocolul de resuscitare cu succes, femeia răspunzând manevrelor. Este transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic, intubată.

S-au efectuat manevre pentru deblocarea din autoturism pentru o altă persoană de sex feminin, conștientă, în vârstă de 39 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Sibiu întrucât a suferit un traumatism toracic. Celelalte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ”, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update) accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update)

Serviciul de Ambulanță medic a preluat o femeie de 39 de ani care a fost descarcerata, ea aflându-se în Stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare. Din ,femeia a răspuns manevrelor și ulterior a fost transportată la UPU SIBIU de către un echipaj ISU. Alte două victime au fost transportate de către echipajele SAJ ,un bărbat de 35 de ani cu fractura de bazin și o femeie de 65 de ani cu fracturi costale și traumatisme toracice și de membre.

Știre inițială

„Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, la ieșirea din Scoreiu spre Brașov. În timp ce conducea un autoturism spre Brașov, din cauze care urmează a se stabili, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Brașov, proiectându-l în afara carosabilului.

accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update)

Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Trafic îngreunat”, a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update)

ISU Sibiu intervine în aceste momente la un accident rutier pe DN 1 de pe raza localității Scoreiu. La fața locului sunt mobilizate cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple și cu două ambulanțe SAJ. Din primele informații o persoană are nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare”, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

accident grav pe dn1, la scoreiu. femeie intubată și alte trei victime, transportate la spital (update)

 

Ultima oră