accident cu 4 victime pe dn1 la șelimbăr din cauza unui șofer care nu a dat prioritate (foto)

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, pe DN1 la Șelimbăr în zona Extaz. Patru persoane au fost rănite. 

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a intrat în drumul național fără să acorde prioritate.

„În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veștem spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Gorj”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor 4 ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și cei trei pasageri, bărbați în vârstă de 21, 25, respectiv 31 de ani, din Avrig. Cu toții au fost transportați la spital.

„Echipajele SAJ au acordat asistență medicală la trei dintre victime, după cum urmează: unui bărbat de 31 ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism de genunchi drept, unui bărbat de 21 ani cu traumatism cranio-facial și unui bărbat de 25 de ani cu traumatism de genunchi”, a transmis Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. Echipajul SMURD l-a preluat pe șoferul de 26 de ani, el suferind un traumatism cranian și un traumatism la picior.

Ultima oră