reparațiile la străzi continuă cu str. ștrandului și florilor. se amenajează și o parcare din zona străzii siretului

Lucrările de reparații pe bulevardul V. Milea sunt în desfășurare, continuându-se intervențiile la trotuare și începându-se lucrul și pe carosabil.

De asemenea, reparațiile pe str. Ion Lupaș vor continua cu tronsonul II al străzii, cel dintre str. Mitropoliei și str. Bastionului, pe porțiunea dintre Parcul Astra și str. Mitropoliei acestea fiind finalizate. 

Este în curs și amenajarea parcării delimitate de primele blocuri de pe str. Siretului, Calea Cisnădiei și Valea Săpunului. Aici se lucrează la trotuare, aleile se amenajează cu asfalt, iar locurile de parcare cu dale. 

În paralel, Primăria Sibiu a demarat și lucrări noi: 

  • Pe str. Ștrandului, tronsonul dintre str. V. Cârlova și șoseaua Alba Iulia, restul străzii fiind modernizată odată cu proiectul amplu realizat în acest cartier. Lucrările sunt avizate să se desfășoare până la sfârșitul acestei luni, incluzând refacerea asfaltului pe trotuare și pe carosabil. 
  • Str. Florilor (cartier Țiglari), fiind vizate atât carosabilul, cât și trotuarele. 

Frezarea vechiului strat asfaltic se va efectua fără închiderea traficului, iar turnarea noului strat de asfalt se va realiza pe timpul nopții, cu oprirea circulației. 

reparațiile la străzi continuă cu str. ștrandului și florilor. se amenajează și o parcare din zona străzii siretului

Ultima oră