meci de cupe europene la sibiu. încă mai sunt bilete pentru partida corvinul - astana
Foto: Catalin Craciun

Meciul tur din turul 3 preliminar al Conference League dintre Corvinul și Astana (Kazahstan) se va disputa joi, 8 august, de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Corvinul a ajuns în turul trei din Conference League, după ce a pierdut meciul din Europa League cu Rijeka (Croația), scor 0-1 la general. Scorul turului de la Sibiu a fost 0-0, iar în retur croații au câștigat pe teren propriu cu 1-0. Joi, în Conference League, echipa de Liga 2 Corvinul va da peste Astana, vicecampioana din Kazahstan.

Hunedorenii au ajuns de marți la Sibiu și s-au cazat la Hotel Parc. Echipa lui Florin Maxim s-a antrenat marți seară la Rășinari, iar miercuri va susține antrenamentul oficial pe Municipal.

”Mă aștept să vină lumea la Sibiu, să ne bucurăm de aceste momente, noi acum un an și ceva eram la Liga 3, nu pot spune că suntem favoriți într-un meci de cupe europene. Ne jucăm șansa noastră, băieții au văzut că adversarii pot fi învinși, au și ei puncte mai puțin bune, sper să fim inspirați în alegerea unui unsprezece, iar jucătorii care intră de pe bancă să își aducă aportul. Orice este posibil, în finala cupei s-a umplut stadionul cu o oră înainte, acum lumea vine la stadion și cu 10 minute înainte. Lumea s-a obișnuit cu astfel de trăiri, cumva e bine, dar și nu e bine” a declarat Florin Maxim.

Corvinul nu poate conta joi pe doi jucători de bază: Buș este suspendat, în timp ce Iacob este accidentat.

Casa de bilete a Stadionului Municipal Sibiu va fi deschisă și în ziua meciului, doar dacă nu se vor epuiza toate tichetele, începând cu ora 15.30.

Biletele pentru meciul de la Sibiu, Corvinul – Astana sunt disponibile pe siteul Bilete.ro, accesând acest link.

Returul din Kazahstan se va juca miercuri, 14 august, la  Almaty.

 

Ultima oră