schimbări importante în programul mocăniței de pe valea hârtibaciului
Sursa foto: Facebook/ Asociația Prietenii Mocăniței

Traseul mocăniței se va schimba în următoarele două weekend-uri ale lunii august, anunță Asociația Prietenii Mocăniței. Plecarea se va face din Hosman, nu din Cornățel, așa cum turiștii erau obișnuiți.

Asociația Prietenii Mocăniței informează că itinerariul va fi schimbat în următoare două weekenduri pentru  a oferi posibilitatea turiștilor să se bucure de plimbările cu mocănița și de festivalurile organizate în Hosman, în același timp.

„În următoarele două weekend-uri, adică în perioada 9 – 18 august, mocănița va pleca din stația Hosman, datorită evenimentelor care vor avea loc aici, și anume Festivalul de Vară Hosman pe 10 – 11 august, organizat de comunitatea săsească din sat, respectiv Holzstock Festival pe 16 – 18 august. Oferim astfel turiștilor posibilitatea de a combina mocănița cu experiențele oferite de cele două evenimente. Anticipăm o cerere crescută în această perioadă, așadar încurajăm rezervarea biletelor pe site”, au transmis reprezentanții Asociației Prietenii Mocăniței într-o postare pe pagina de facebook.

Biletele pentru plimbările cu mocănița pot fi achiziționate aici.

 

Ultima oră